OKULDAN HABERLER

Kavram Koleji'nde Cumhuriyet Coşkusu Yaşanıyor

Bursa Kavram Temel Lisesi 2015-1016 Eğitim- Öğretim dönemi açılış kokteyli Kavram Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bahattin DURMUŞ, Rehberlik ve Bölüm Başkanı Sayın Gamze Omurtak ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Dünya Şampiyonu Berkay' ın eğitimi KAVRAM'dan 17 yaşındaki Berkay Çalık’ın bu yılki eğitim masraflarını İzmit Kavram Temel Lisesi karşılayacak.

Kavram Raunt/ Üniversiteye Hazırlıkta Başarın İçin Yanında! Kavram Raunt; Kavram Eğitim Kurumları ve Sebit işbirliği sonucunda Kavram Yayınları ve Raunt'un online içeriklerini basılı materyallerle bütünleştiren kapsamlı bir üniversiteye hazırlık platformu

Sayin Bahattin Durmuş'un Okullarin Sesi gazetesinin 40. sayisinda yer alan röportajı... Eğitim Duayeni Kavram Eğitim Kurumu Başkanı Bahattin Durmuş'tan Uyarı Ruhsatı Yoksa Kayıt Yaptırmayın.

BEŞİKTAŞ KAVRAM LİSESİ YENİ EĞİTİM -ÖĞRETİM DÖNEMİNE HAZIR.

Sayin Bahattin Durmuş'un 19.09.2015 tarihli Milliyet Gazetesi nde yer alan röportajı. ..

DEVLET TEŞVİK BURSU ve ÇELİK KAVRAM EĞİTİM VAKFI BURSU Milli Eğitim Bakanlığı kapsamında özel okullarda öğrenim görmek isteyen öğrencilerin teşvik başvurusu 10 Ağustos da başlamı

ÖĞRENME YETENEĞİNİZİ VE KARİYERİNİZİ BİRLİKTE BELİRLEYELİM Bireysel Kariyer Geliştirme Akademisi Çelik Kavram Eğitim Vakfı ve Beşiktaş Belediyesinin Beşiktaş’taki 15-20 yaş aralığındaki gençlere yönelik yapacağı bir projedir.

TEOG Sistemi Tercih Robotu Kullanımı Hakkında (VİDEO)

TEOG TERCİHLERİ İLE İLGİLİ HER ŞEY BU YAZIDA!

TEOG TERCİHİNDE ŞUNLARA DİKKAT EDİN (VİDEO)