Hakkımızda İçerik Görseli

Tarihçemiz

Her gününden ayrı bir ders çıkardığımız 45 yıldan ve sayısı 800.000’i aşan mezunumuzdan biliyoruz ki kaliteli eğitim, köklü bir deneyimle mümkündür. Ve biz bilimde çağdaş, fikirde özgür kalan nesiller için önce her çağı doğru okuduk.

Kuruluşumuzun ilk gününden itibaren, her öğrencinin iyi bir eğitimi hak ettiğine inandık. Tarafsızlığı ilke edinen ve bizimle aynı eğitim tutkusunu paylaşan öğretmenlerimizle, hedeflerine ulaşmak isteyen on binlerce öğrencinin pusulası olduk. Yetmedi, Kavram ve Testfen yayınlarıyla ülkemizin dört bir yanındaki öğrencilerin başarı hikâyesinde yer aldık.

Kendisine özgü değerleri ile bilinçli, toplumsal konulara duyarlı ve sınav başarısı yüksek bireylerin buluşma noktası olan okulumuz, “Aynı başarı, bambaşka bir Kavram!” diyerek bugünün çocuklarının dilinden anlayan bir perspektif ile eğitime yön vermeye devam ediyor.

Yönetim Kadromuz

Bahattin DURMUŞ | Onursal Başkan

Nurettin DURMUŞ | Yönetim Kurulu Başkanı

Ümit KALKO | CEO