Kocaeli Bölgesi Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimleri Tamamlandı

Kocaeli Derince Kavram Okulları'nda “Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimleri” 12 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Bölgesi Kavram Okullarının değerli öğretmenleri ve idarecileri ile gerçekleştirilmiştir.  Kavram Okulları Eğitim Danışmanı Sayın Ayfer Batı’nın “Hibrit Eğitim” sunumu ile başlayan eğitimimiz, Kavram Okulları Genel Müdür Yardımcımız Sayın Adem DURMUŞ’un “Eğitim Yönetimi” eğitimi ile devam etmiştir. Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Sayın Esra Köroğlu’nun “Yabancı Diller Bölüm Eğitimi” sunumu ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Koordinatörü Sayın Fatma Nihal Ada’nın “Rehber ve Danışmanlık Birim Eğitimi” sunumu ile son bulmuştur.

Kavram Eğitim Kurumlarının değerli öğretmenlerine, Kavram Eğitim Kurumlarının eğitim vizyonunu anlatan ve yeni eğitim-öğretim dönemine ön hazırlık için gerçekleştirilen “Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitim”lerine katılımları için çok teşekkür ediyoruz.