Bursa Bölgesi Kavram Okulları Vizyon Eğitimleri Tamamlandı

Bursa Çekirge Kavram Kolejinde gerçekleşen “Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimleri” 19 Ağustos tarihinde Bursa Çekirge Kavram Koleji'nin  değerli öğretmenleri ve idarecileri ile gerçekleştirilmiştir.  Kavram Okulları Eğitim Danışmanı Sayın Ayfer Batı’nın “Hibrit Eğitim” sunumu ile başlayan Vizyon Eğitimleri, Kavram Okulları Genel Müdür Yardımcımız Sayın Adem DURMUŞ’un “Eğitim Yönetimi” sunumu ile devam etmiştir. Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Sayın Esra Köroğlu’nun “Yabancı Diller Bölüm Yönetimi” sunumu ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Koordinatörü Sayın Fatma Nihal Ada’nın “Rehberlik ve Danışmanlık Birim Yönetimi” sunumu ile son bulmuştur.

Kavram Eğitim Kurumlarının değerli öğretmenlerine, Kavram Eğitim Kurumlarının eğitim vizyonunu anlatan ve yeni eğitim-öğretim dönemine ön hazırlık için gerçekleştirilen Kavram Eğitim Kurumları Vizyon Eğitimlerine katılımları için çok teşekkür ediyoruz.